RSS Feed

ateliere

Daca iti doresti sa inveti de la mine, sa te  joci cu petece si capete de ata pana prinzi gust de nasturi si dantele, ne putem intalni in cadrul unui atelier sustinut de Idei Cusute.

Idei Cusute se poate muta pentru cateva ore intr-un spatiu propus de tine,  public (gradinita, scoala, sala de lectura, terasa, cafenea, gradina, acoperis sau curte) sau privat (sedii de companii, petreceri pentru copii, aniversari creative etc). Eu vin cu materialele, cu indemanarea si tehnica si, bineinteles, cu ideile personalizate!

Ateliere sustinute pana acum la: Incubator107, Revistei Atelierul, Street Delivery 2012, Picanterii de Bucuresti, Priveste Horezu 2012, Scoala Altfel la liceele A.D Xenopol si Dimitrie Cantemir (aprilie 2012), centrul de zi Ana si Copiii.

Planuim impreuna daca imi trimiti un mail pe ideicusute@yahoo.com 

Dana

Idei Cusute

4 responses »

  1. foarte frumos tot ce faci, bravo,succes in continuare.

    Reply
  2. Foarte frumos si ingenious ceea ce faci ! BRAVO ! Sunt curioasa cum iti vin ideile ….

    Reply
    • Multumesc :). E o cale inca misterioasa cea pe care vin ideile! apar din emotiile mele pozitive in raport cu oamenii si locurile pe care le indragesc, care ma inspira sau ma provoaca. Si din bucuria de a descoperi ceva nou in fiecare proiect cusut!

      Reply

Leave a comment